HVAD

Hvad er det unikke, som Teamet tilbyder

Vi er tre behandlere, som arbejder med et fælles fokus, hvor menneske, sundhed og trivsel er i centrum.

Med et unikt samarbejde indenfor Kinesiologi, Healing, Massage, Coaching samt Personlig Udvikling tilbyder vi et effektivt og nænsomt personligt udviklingsforløb.

Vores styrke i samarbejdet er, at vi med hver vores faglige kompetencer kommer omkring såvel mentale udfordringer som kroppens egen evne til at slippe gamle, uhensigtsmæssige mønstre, der kan lede til stress, depression og sygdom.

Forløbet starter med en kinesiologisk test af kroppen og de mål, som ønskes opnået.

Herefter planlægges forløbet fremadrettet. Med den kinesiologiske test er det muligt at finde det optimale forløb, valg af, samt rækkefølge af behandlingerne.

Forløbet afsluttes som udgangspunkt med en coachingsession, hvor det endelige resultat evalueres.

Hvilke elementer indgår i forløbet

Hos teamet får du unikke og skæddersyede behandlingsforløb, som er udformet helt efter netop dit behov.

I forløbet indgår mulighed for hhv. coaching, massage og kinesiologi i det omfang og den rækkefølge, som er den mest optimale for netop dig.

Med udgangspunkt i din egen situation, og et holistisk syn, (krop, sind og sjæl), støtter vi dig til at opnå dine ønskede mål.

Kinesiologi

Kinesiologi er en metode, som tager udgangspunkt i den enkeltes situation her og nu. 

Formålet er at lokalisere og ophæve blokeret energi, så krop og sind kan genvinde og genfinde de selvhelbredende kræfter.

Den kinesiologiske test kan desuden vise den optimale rækkefølge af elementerne i forløbet.

Læs mere om Rikke og kinesiologi her

Life Coaching

I forløbet bliver du mødt af professionel Life Coach, som er neutral og ikke rådgivende og som styrer processen ved hjælp af åbne spørgsmål.

Coaching er et objektivt, refleksions værktøj, hvor den enkelte bl.a. kan få styr på egne aktiviteter, optimere effektiviteten i sit arbejde, opdage nye muligheder til udvikling af egne ressourcer, blive opmærksom på, hvornår og hvordan stress er ved at snige sig ind.

Læs mere om Nickie og coaching her

Healingsmassage

Healingsmassage hjælper med at tage nogle ”sten” eller måske ”mursten”, som har sat sig ubevidst i kroppen som spændinger,  ud af din rygsæk. Hjernen glemmer disse ubehagelige situationer, men kroppen husker dem i årevis.

Healingsmassage hjælper dig til at afspænde musklerne og dermed slippe blokeringer i kroppen – det gælder både de fysiske og de psykiske spændinger. 

Healingsmassage er en god metode til at fjerne psykiske energiblokeringer. Når du spænder op i kroppen, blokeres den psykiske energi, og hindrer dig i at mærke livet, leve livet om du vil, og jo sværere bliver det at udfolde dine virkelige kvaliteter.

Læs mere om Nis og healingsmassage her

Image7

Hvem kan have glæde af dette

Vores forløb henvender sig blandt andet til dig som:

  • har brug for hjælp til at komme videre i livet.
  • ønsker at optimere din situation.
  • er langtidssygemeldt.
  • er ramt af stress eller stresslignende symptomer.
  • har ”ondt i livet”.
  • er pårørende til ovenstående.
  • ønsker at forbygge at det hele ”ramler”.
  • ønsker at tage hånd om din egen situation
Teamet - Lejre